Holder I utallige møder om at starte CRM eller……

Når vi skal bygge et hus taler vi med dem, der er dygtige til at bygge huse.

Når vi skal have ordnet vores tænder, går vi til en tandlæge.

Når vi skal have et CRM-system samler vi en masse af vore egne folk og beder dem starte fra bunden for at finde ud af, hvad de har brug for, for at kunne have overblik over kunderne – og så ender vi med at programmere det selv, for vi har jo alligevel nogle interne folk, der siger de kan. Eller er det sådan vi gør?

Vi har arbejdet med CRM processer gennem flere år, og har uddannet os i at tænke processer hver dag i vort liv i lang tid.

Vi baserer vor viden på en masse erfaring, som vi kan bruge som grundlag for at spørge ind til, hvilke processer der gennemføres i en virksomhed. Og vi kan se for os, hvordan arbejdsgangene kan gøres enklere, smartere, hurtigere, kan automatiseres, helt kan udelades.

Selv om mange ikke tror det, er der hundredevis af timer at spare på, at vi alle sammen gør det, vi er bedst til – og man kan undgå utroligt mange møder, når man baserer sine projekter på viden, der i forvejen findes – hvorefter den viden der er om den konkrete virksomhed lægges ovenpå, som et tag på et hus.

Vi synes, det er spændende hver gang ny viden skal tillægges, og vi synes det er udfordrende, når vi skal præsentere, hvad vi har fundet ud af under vor analyse af en virksomhed.

Tag blot fat i os, så vi sammen kan planlægge jeres CRM-projekt. Send os en mail aa@dtm.dk