DTM-CRM på iPad til sælgere i FMCG – web – plus offline

Online og offline DTM systemet til FMCG sælgere.

Dine FMCG sælgere skal ikke stå i en butik og være fortvivlede over, at de ikke kan optage en ordre, fordi forbindelsen ikke fungerer optimalt.

De skal heller ikke være kede af, at forbindelsen måske ikke er der, når de er på Geels Bakke eller ved en strandkiosk på Vestkysten.

Eller at de ikke kan få leveret car sales varerne i en fart og få dem registreret, uanset hvordan internet forbindelsen er.

DTM systemet til FMCG branchen er udviklet, så det kan bruges uanset om der er forbindelse eller ej  – det besluttede vi os for, straks vi udviklede det, for der findes ikke noget værre end at blive afbrudt i arbejdet.

Det gider sælgere ikke, og det er der faktisk ingen, der gider.

Har du sælgere, der gerne vil have et smart system med ud, når de skal sælge i dagligvarehandelen, så skal de have DTM’s  iPad løsning, der er meget, meget nem at bruge, men kan løse alle de opgaver, en FMCG sælger kommer ud for.

Så nu er besøgsplanen med kalender med drag & drop, så besøgene hurtigt planlægges og kan afholdes blot ved tryk på en pil, så man kommer fremad i den rute, der nu passer til din virksomhed.

Vil du have fotos af alle produkter i systemet, så sælgeren kan præsentere varerne og optage ordrer direkte på de fotos, så kan du det.

Ring til os

4593 4588

så kommer vi meget gerne og viser, hvordan det ser ud. Eller online hvis du hellere vil det.